? Apple begint iPhone inruilprogramma voor oude Galaxy Nexus handsets

Apple heeft haar handset trade-in-programma in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk uitgebreid, het aanbieden van krediet in de richting van een nieuwe iPhone wanneer klanten hand in hun oude apparaat – ongeacht de fabrikant.

De nieuwe hergebruik en recycling programma helpt eigenaren van smartphones van Sony, Samsung, Nokia, LG, HTC en BlackBerry om te upgraden naar een iPhone.

Geruchten over het nieuwe programma werden vorige maand gemeld en werden gezien als een nieuwe poging van Apple om haar toch al indrukwekkende verkoop van de iPhone te laten groeien.

Tot nu toe, Apple had enige geaccepteerde iPhones voor zijn handel-in programma. Echter, vanaf deze week, mensen die de handel in hun niet-Apple-smartphones zal worden gegeven krediet voor de aankoop van een iPhone 5c, iPhone 6, of iPhone 6 Plus, maar niet een Apple Watch, volgens 9to5Mac.

Mensen kunnen hun oude apparaten te nemen naar een Apple-winkel voor een onmiddellijke evaluatie of mail in. In het Verenigd Koninkrijk, Apple werkt samen met Brightstar om de handel in apparaten die zijn geplaatst in een te accepteren. Gebruikers moeten hun apparaat merk, model te selecteren, en hoeveel opslagruimte heeft, en bevestigt dat het in goede conditie. Daarna krijgen ze een geschatte waarde.

Voor een Sony Xperia Z3 in goede staat, zal Brightstar de gebruiker stuurt een £ 136 Apple Store gift card. Een Nexus 5 LTE heeft een inruilwaarde van £ 61, terwijl aan de andere kant van het spectrum, een 32GB Samsung Galaxy S5 zal de eigenaar £ 144 in Apple krediet te krijgen. Samsung’s apparaten, in de ramingen Brightstar’s, niet hun waarde als iPhones houden. De 32GB iPhone 5s zal de eigenaar een £ 170 Apple Store gift card te krijgen.

Brightstar’s online evaluatie voor iPhone trade-in;. Brightstar

Apple merkt op dat de geschatte waarden online verstrekt en in-store kan variëren.

Apple en Foxconn lancering China iPhone trade-in programma; Apple lanceert iOS 8.3 public preview voor iPhones, iPads, iPhone 6 verkoop: Maak je klaar voor de Apple Watch effect

Het is onduidelijk of de niet-iPhone trade-in programma is uitgebreid naar de rest van Europa. Echter, kunnen consumenten in de EU-markten buiten het Verenigd Koninkrijk in staat zijn om de handel in hun niet-Apple-apparaten in een Apple Store.

De website heeft gevraagd Apple om verduidelijking en zal het verhaal updaten als het één ontvangt.

Het nieuwe programma voor het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten is aangekomen als Apple is naar verluidt bereidt zich voor om een ​​trade-in programma voor China te lanceren. Tot nu toe heeft Apple alleen geholpen consumenten recyclen hun oude Apple hardware, maar heeft niet aangeboden krediet. Apple wordt gezegd dat samen met Foxconn om de trade-in verzorgt.

Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 verkoop, mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere WiFi roeping ervaring, innovatie, Apple’s mislukte fashion gok

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere WiFi bellen ervaring

gefaald mode Apple’s gok