Dienst Stroom wint NBN field services contractverlenging

National Broadband Network (NBN) bouwpartner Dienst stream zal blijven fysiek lokalen te sluiten op de NBN in een verlenging van het contract ter waarde AU $ 140.000.000.

De build daling model voor de National Broadband Network betekent dat extra bouwwerkzaamheden moet worden afgerond voordat een klant in een pand kan verbinding maken met de NBN nadat ze een dienst hebben besteld via een retail service provider.

Dienst Stroom wordt momenteel uitbesteed aan de vezel tussen de straat glasvezelnetwerk aan te sluiten op de NBN aansluitkast en de voedingen worden in de gebouwen in Victoria, NSW, Western Australia, Northern Territory en South Australia.

Het contract is vandaag vernieuwd door NBN Co voor een eerste twee jaar, ter waarde van maximaal AU $ 140.000.000 voor het bedrijf. Er is ook de mogelijkheid voor twee eenjarige verlenging van het contract.

Laatste maand Dienstverleners streamen, ook beveiligd, een AU $ 70.000.000 uitbreiding op zijn NBN bouwcontracten te bouwen uit het glasvezelnetwerk naar nieuwbouwwijken in New South Wales, West-Australië, Zuid-Australië, en de Northern Territory.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Telstra zoekt 120 vrijwillige ontslagen als gevolg van SDN omscholing

ACCC zoekt inzendingen op de gevolgen voor de concurrentie van OTT, NBN, mobiele data