Dus je wilt een cybercrook zijn …

Volgens beveiligingsbedrijf Sophos, de kits kunnen gebruikers naar sites die dezelfde look and feel als legitieme online banking sites die vervolgens kan worden gebruikt om nietsvermoedende gebruikers te bedriegen door ze om de details van hun financiële rekeningen onthullen ontwerpen.

Door de nodige instrumenten in de handen van amateurs, is het waarschijnlijk dat het aantal aanvallen zal blijven stijgen, “aldus Graham Cluley, senior technisch consultant bij Sophos.

Sophos gewaarschuwd dat veel van de kits bevatten ook spam software dat potentiële fraudeurs in staat stelt om uit te zenden duizenden phishing e-mails met directe links naar de doe-het-zelf-fraude sites.

De opkomst van deze ‘bouw je eigen phish’ kits betekent dat iedereen kan nu na te bootsen bonafide banking websites en te overtuigen klanten om gevoelige informatie openbaar te maken, zoals wachtwoorden, “aldus Cluley.

Veel online bankieren websites dragen nu berichten aandringen gebruikers geen e-mail die zij vermoeden kunnen frauduleus zijn en aan hun bank telefonisch contact op voor meer informatie als ze ontvangen verdachte e-mail niet te openen.

Phishing is een dergelijk probleem dat er nu een aantal online antiphishing gidsen voor de gebruikers over gemeenschappelijke trucs van de oplichters ‘opvoeden geworden.

James Sherwood van de website UK gemeld uit Londen.

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om te werken? nu om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen