? Foxconn rondt overname van Sharp

Foxconn heeft de overname van Sharp, een deal ter waarde van ongeveer $ 3500000000 afgerond.

Sharp bevestigde de fabricage reus Foxconn, ook wel bekend als Hon Hai, de overname afgelopen donderdag.

“Sharp maakt bekend dat alle examens door de autoriteiten van de betrokken landen concurrentie zijn afgerond,” aldus het bedrijf in een verklaring.

Hierbij zijn de opschortende voorwaarden voor de betaling van de Nieuwe Aandelen is voldaan. Daarom transactie uit de Planned allottees wordt verwacht dat ze zo snel mogelijk worden uitgevoerd in overeenstemming met onze overeenkomst.

Als onderdeel van de overname, Sharp’s president en chief executive officer Kozo Takahasi is afgetreden als lid van de rol, met Tai Jeng-wu, vice-voorzitter van Foxconn, genoemd als zijn vervanger.

In augustus vorig jaar, waren er berichten speculeren de twee bedrijven waren in gesprek voor Foxconn Sharp’s worstelende scherm bedrijf dat is getroffen door hevige concurrentie, schommelingen op de markt, en de dalende verkoop te kopen. Op een gegeven moment was er een rapport dat Apple ook zou gaan deel van de investeringen van Foxconn in Sharp te nemen.

De schulden geteisterde Japanse tech reus had eerder ingestemd met een overnamebod van ongeveer ¥ 600.000.000.000.

Echter, na berichten opgedoken in begin februari waren er voorheen geheime passiva waard “honderden miljarden yen”, had Foxconn een geval van koude voeten en uiteindelijk verminderde de waarde van het bod.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice; iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren;? Korea’s Minkonet zet inheemse object advertenties boven de VR streaming-dienst, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Chinese fabrikant Hisense overnam Sharp’s Amerikaanse televisie business units in juli vorig jaar. Onder de deal, Hisense betaalde $ 23.700.000 voor de volledige eigendom van het eigen vermogen en de activa met betrekking tot de Japanse firma’s tv-fabriek in Mexico, en de rechten van de Sharp naam te gebruiken in de Verenigde Staten.

Vorige week, Sharp heeft zijn 2016 financiële resultaten, met vermelding van de netto-omzet bleef dalen in de loop van het jaar tot ¥ 2500000000000, terwijl het bedrijfsresultaat kwam uit op een verlies van ¥ 162.000.000.000.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s