? Ga op de Linux baan trein met een nieuw systeembeheer klasse

Wil je een goede baan in tech? Dan is het leren van Linux moeite waard uw tijd. In 2013, de tech bouwterrein Dice gemeld dat senior Linux-beheerders maakten $ 90.853. Vorig jaar, Dice verklaarde dat banen Linux waren meer in trek dan ooit en dat de salarissen en bonussen gingen omhoog.

Dus, wat heb je nodig om een ​​aantal van deze zoete geld te krijgen? Nou, moet je leren Linux. De basics zijn eenvoudig: Gewoon downloaden van een distributie- en beginnen te spelen met het. Maar om echt te gaan plaatsen die u nodig hebt om je gekke Linux vaardigheden te bewijzen met een certificering. De nieuwste van deze certificeringen, de Linux Foundation Certified SysAdmin en Engineer, lijkt allebei echt populair bij bedrijven en echt moeilijk te zijn.

En, als ik hard zeggen, ik bedoel echt, echt hard. Ik heb boven Linux professionals die deze tests licht nam en mislukte bekend. Maar, The Linux Foundation heeft een antwoord: Een nieuwe eigen tempo “Essentials of Systeembeheer” class.

Deze cursus is gebaseerd op de lessen die uit de Stichting eerste Massive Open Online Course (MOOC) Inleiding tot Linux, die bijna 300.000 studenten moesten. Deze cursus zal echter veel moeilijker zijn.

De nieuwe klasse, op basis van de Linux Foundation, is bedoeld “om alle nodige vaardigheden en achtergrond nodig is om te werken als een systeembeheerder in een enterprise IT-omgeving te leren. Het bevat lessen over user management, beveiliging en software management, en het heeft meer dan 70 laboratoria om studenten te helpen de praktijk van de vaardigheden die ze leren. En omdat de cursus is eigen tempo, zullen de studenten in staat om hun tijd om echt onder de knie de onderwerpen in hun eigen tempo te nemen. ”

Als dat klinkt als een hoop materiaal, goed is. Ik zou aanraden dat alleen mensen die al een stevige greep van Linux basics zelfs overwegen om het.

De prijs, die bundelt in de Linux Foundation gecertificeerd SysAdmin examen, is op dit moment $ 499. Dat, vergeleken met leiding van een instructeur klassen, is niet veel. Toen ik keek voor het equivalent klassen, vond ik ze gaan overal van een $ 1.000 tot $ 2.500. Als je het soort persoon die kunnen leren van een online, self-paced klasse bent, deze nieuwe online cursus ziet eruit als een koopje.

U kunt zich aanmelden voor de klas vandaag. Succes!

Linux Foundation certificeringen opstijgen; Linux arbeidsmarkt opwarmt; Linux Foundation introduceert nieuwe Linux certificaties, gratis online intro’s Linux Foundation Linux klasse opent zijn deuren

 verhalen

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september