? Lime Rocket jets naar Silicon Valley

Sydney-based tech startup Lime Rocket is in de Google voor Entrepreneurs-backed Blackbox Connect programma gevestigd in Silicon Valley tech hub Palo Alto aanvaard.

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

Kalk Rocket, die is afgestudeerd aan de Telstra’s muru-D startup accelerator, werd in 2011 opgericht door lead developer Michael Gardiner en COO Gretchen Armitage in een poging om toepassingen en technologie die het gebruik van multi-screen aangesloten apparaten maakt ontwikkelen.

Het bedrijf biedt een platform dat smartphones maakt gebruik als een hulpmiddel voor gebruikers om sociale spelletjes te spelen en met anderen op slimme tv’s, digital signage, en de aangesloten projectors in zalen zoals pubs en tijdens grote evenementen zoals sportieve games.

De Blackbox Connect immersie programma wordt ondersteund door Google startup steunprogramma, Google voor ondernemers, en is gericht op het geven van het opstarten oprichters buiten de Verenigde Staten de mogelijkheid om verbinding te maken met, en laat u inspireren door Silicon Valley’s finest.

De 10e editie van het programma is ingesteld op 15 startups van buiten de Verenigde Staten in zijn woonplaats Palo Alto voor twee weken gastheer van 09-20 februari, met die geselecteerd uit zo ver weg als Nieuw-Zeeland, Ierland, Verenigde Arabische Emiraten, Uganda, en Australië.

Eenmaal in Californië, de deelnemende opstarten oprichters hebben de mogelijkheid om te wonen, werken en samen te werken met andere gelijkgestemde stichters uit de hele wereld en deel te nemen aan vergaderingen en workshops met ondernemers, investeerders, managers en deskundigen uit Silicon Valley.

“Door het aanbieden van Blackbox Verbinding maken met hun afstuderen bedrijven, onze partnerorganisaties te verbeteren en bij te dragen aan de volgende fase van hun wereldwijde groei door te leren van en te verbinden met de allerbeste bronnen in Silicon Valley,” zei Blackbox Connect oprichter en CEO Fadi Bishara.

Sydney co-werkruimte Fishburners is een van een aantal deelnemende partners in de nieuwste Blackbox Connect-programma, samen met de Pakistaanse P @ SHA, Dubai Astrolabs en KStartups uit Zuid-Korea.

Mary Grove, directeur van Google voor Entrepreneurs – die financiële steun en middelen om co-werkplekken in 125 landen biedt – zei dat de Blackbox-programma helpt de wereldwijde startup talent te bevorderen.

Wij geloven in de visie van het bouwen van een wereldwijde gemeenschap van ondernemers die bij elkaar komen in Silicon Valley voor een meeslepende twee weken Blackbox Connect – en dan terug te keren naar hun land van herkomst geïnspireerd om verder te gaan zijn leiders in hun startup gemeenschappen “, zegt Grove.” We zijn trots om samen met Blackbox aan de ondersteuning van een echt wereldwijd talent pool.

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven