Met QNX op de horizon, hier is 5 redenen moet je nog steeds van mening een nieuwe BB OS 7 smartphone

Ik heb net gepost mijn volledige herziening van drie nieuwe RIM BlackBerry-modellen en legde een paar redenen waarom ik serieus overwegen een voor mezelf. Met QNX gebaseerde BlackBerry-apparaten op de weg kun je jezelf de vraag als je gewoon moet wachten of kopen een van deze nieuwe nu dus laten we eens verder kijken naar een aantal overwegingen.

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Apple, geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Zack schreef een post aanbieden van vijf redenen waarom u de nieuwe BlackBerry-apparaten moeten vergeten en ik moet kwestie nemen met een paar van die redenen.

Ik heb een aantal redenen dat mensen en bedrijven kunnen willen overwegen het kopen van een van deze nieuwe apparaten.

Ik probeer niet om iedereen aan te moedigen om uit te gaan en de aanschaf van deze nieuwe BlackBerry-smartphone omdat het maken van deze beslissingen is een persoonlijke waar u behoefte aan een apparaat dat werkt voor u te vinden. Echter, ik denk dat er echt gegronde redenen dat deze nieuwe BB smartphones zinvol. Bent u het eens dat er een markt voor deze nieuwe smartphone? Bent u van plan om een ​​pick-up?

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld