Ondersteuning voor Windows 7: Wat gebeurt er op 13 januari 2015?

Op 13 januari, mainstream support van Microsoft voor Windows 7 Service Pack (SP) 1 eindigt.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Niemand paniek. Dit betekent niet dat Microsoft gaat om te stoppen met de uitgifte van beveiligingsupdates voor Windows 7 SP1 morgen. Of op elk moment snel, wat dat betreft, in tegenstelling tot sommige van zijn concurrenten (hoesten, Google, hoesten).

Mainstream support “is de periode waarin Microsoft biedt gratis beveiliging en non-security updates en telefonische ondersteuning voor haar producten. ‘Uitgebreide ondersteuning” – de periode waarin Microsoft blijft om te voorzien in gratis beveiligingsupdates voor producten – niet uiteindelijk tot 14 januari 2020 voor Windows 7 SP1.

Deze ondersteuning mijlpaal voor Windows 7 SP1 heeft geen gevolgen voor de downgrade rechten. Gebruikers zullen nog steeds in staat om een ​​nieuwe pc te kopen met een OEM-licentie voor een zakelijke versie van Windows en installeer een eerdere versie. Pc’s met Windows 8.1 Pro kunnen worden gedegradeerd naar Windows 7 Professional of Windows Vista Business. Microsoft volume licentiehouders geen zorgen te maken over hun OEM’s downgrade rechten bepaling s, ze hebben het recht om te downgraden naar een eerdere versie van Windows.

De 13 januari deadline heeft ook niets te maken met het einde van de verkoop cut-off datum voor pc’s met Windows 7 Pro. Microsoft heeft nog geen datum bekend wanneer Windows 7 Pro niet langer zal worden verscheept naar retailers of OEM’s. Bedrijf ambtenaren hebben gezegd dat ze zullen een jaar van tevoren worden voorafgaand aan die end-of-sale date te bieden.

Met ingang van 31 oktober 2014, Microsoft gestopt met het verstrekken van zijn pc-partners en systeembouwers met exemplaren van Windows 7 Home Basic, Home Premium en / of Ultimate (niet Professional) om vooraf installeren op nieuwe pc’s. Maar OEM’s zijn toegestaan ​​om door te gaan om hun voorraad van pc’s die deze versies van Windows 7 te verkopen, maar niet om hun voorraden aan te vullen.

Windows 7 heeft nog steeds meer dan 50 procent van de wereldwijde markt van besturingssystemen aandeel, aldus Net Applications.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset