Samsung onthult Galaxy Note 4, Note Edge telefoons; nieuwe Gear S wearable

NEW YORK – Samsung heeft een beetje stil als te laat geweest, maar niet veel langer.

De Koreaanse elektronicagigant onthuld op woensdag tijdens een evenement in New York’s West Village haar uiterlijk twee smartphones en een draagbaar.

Zeg hallo tegen de Galaxy Note 4, de Note Edge, en het Toestel S.

Samsung executive Gregory Lee zei dat het bedrijf wil “veranderen wat consumenten verwachten van een smartphone, helemaal opnieuw.”

De Galaxy Note 4 is een duidelijke verbetering ten opzichte van de Nota van vorig jaar 3. Het ontwerp van de inrichting is veel sterker en lichter. Het metalen frame rond de rand maakt het apparaat steviger, maar het komt nog steeds met een plastic rug.

De Note 4 is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon-chip 805 en een 5,7-inch hoge resolutie AMOLED display, dat een 30 procent hobbel in pixels per inch sporten op de Note 3.

De levensduur van de batterij is veel beter, met Samsung leidinggevenden beweren dat het rekent aan haar half-way point in slechts 30 minuten.

De achterste camera sport een 16-megapixel camera met een scherpere zoom, en de ‘selfie “front-facing camera landt in 3,7-megapixels. Net als bij andere Samsung smartphones, het komt met uitbreidbare SD-kaart opslaan.

De Note 4 zal landen op AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile, en US Cellular later dit jaar.

Samsung paradeerden ook de Galaxy Note Edge, een doorbraak apparaat voor het bedrijf, met een gebogen touchscreen met een onafhankelijke rand.

Het is in alle opzichten gelijk aan de aantekening 4, maar landt een scherp beeld langs de rand van de inrichting. Het is ook iets kleiner 5,6-inch, ten opzichte van de grotere Note 4 display.

Samsung executives zei de rand van het apparaat, een enkel stuk glas, is een aparte entiteit, maar ziet eruit en voelt aan als een ononderbroken gebogen scherm. De schoonheid van de afzonderlijke “edge” is dat de Nota Edge eigenaren kunnen verder werken aan wat ze doen zonder te worden onderbroken wanneer een melding komt door, zoals een tweet of een sport-alert. Als een telefoongesprek binnenkomt als je een e-mail schrijft, kun je het afwijzen en dragen op het schrijven, zonder dat het gesprek over te nemen uw scherm.

Ontwikkelaars krijgen toegang tot de software development kit (SDK) hebben om apps te bouwen voor de rand display.

De Note Edge zal landen op dezelfde vervoerders als de Note 4, met uitzondering van US Cellular.

Maak kennis met de draagbare dat de Note 4 en de Note Edge om uw eigen persoonlijke gezondheid en fitness stropdassen.

De gebogen 2-inch display wearable wordt verkocht als een smartphone op je pols. Het landt met 3G-connectiviteit, GPS-locatie-tracking voor het draaien en uit te werken, en kan maximaal 4 GB aan gegevens, zoals muziek.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

De Gear S werkt met de nieuwste versie van Tizen OS, het bedrijf de eigen mobiele en draagbare besturingssysteem. De rubber-type band landt met een hartslag sensor, en een assortiment van meer dan 1000 apps beschikbaar om te gebruiken.

De draagbare de levensduur van de batterij duurt ongeveer twee dagen duren.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge over Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Lees meer uit

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Galaxy Note 4

Galaxy Note Edge

Lezen

Samsung Gear S