Samsung: Onze portfolio beschermt tegen nieuwe vormen van marktfalen

Samsung zegt dat de snelle veranderingen in de opkomende markten zal niet van invloed zijn op de onderneming huishoudelijke apparaten business.

Volgens Reuters, een senior executive zei dinsdag dat ondanks de volatiliteit en vaak economische onzekerheid, de opkomende markten nog steeds de moeite waard zijn.

Sprekend aan verslaggevers, Eom Jong-hoon, executive vice president van sales en marketing zei

Duikt in opkomende markten valuta’s waren een punt van zorg tot voor kort, maar ze zijn begonnen te stabiliseren … en onze wereldwijde business portfolio helpt ons gecompenseerd zwakte in dergelijke markten.

Vorig jaar, de Zuid-Koreaanse firma op instigatie “crisis management” om te gaan met sterk fluctuerende valuta in de Eurozone. Terwijl de euro begon te verzwakken ten opzichte van de dollar, Samsung liep op een scenario-basis om de operationele verliezen als gevolg van valuta-schommelingen te compenseren.

Terwijl de Eurozone markten traag blijven, een aantal bedrijven zijn begonnen met het ontwikkelen van producten – met inbegrip van home-based televisietoestellen, schermen en apparaten, computers en mobiele apparaten zoals smartphones en tablets – met een lagere prijs en targeting opkomende markten. Bijvoorbeeld, de Chinese pc-maker Lenovo CEO Yang Yuanqing, zei in januari, dat na het invoeren van de Chinese markt voor mobiele apparaat in 2013, het bedrijf is eindelijk draaien van een winst, en heeft uitgebreid de verkoop aan Rusland, India, Indonesië, Vietnam en de Filippijnen.

Google is naar verluidt ook gewerkt aan een fonds om brandstof, draadloze infrastructuur, vooral in landelijke gebieden en ontwikkelingslanden om meer mensen online te krijgen – en natuurlijk, de aankoop van apparatuur om het systeem te gebruiken.

Bovendien, Acer, budget tablets, worden klaargemaakt voor de opkomende markten, en terwijl onlangs vrijgegeven Apple’s iPhone 5c was, geloofd te worden gericht; bij opkomende landen in Azië-Pacific markten, werden Chinese en Indiase consumenten links “teleurgesteld” op het prijskaartje – vooral in vergelijking met het aanbod aangeboden tegen een lagere prijs door de bedrijven, waaronder Samsung, HTC en LG rivaal.

Volgens ABI Research, China, Brazilië en India zullen tot de; top vier smartphone markten wereldwijd in 2018. ABI zegt dat de top vijf landen zal goed zijn voor 51 procent van de wereldwijde smartphone zendingen, en de BRIC-landen zal 33 procent van de markt .

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge over Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring