SAP TomorrowNow aanvaardt aansprakelijkheid, zegt Oracle schade opgeblazen

SAP zei donderdag zal de aansprakelijkheid voor TomorrowNow schending van het auteursrecht te aanvaarden, maar is van plan om te betogen dat de vordering van Oracle dat het leed van meer dan $ 1 miljard aan schade wordt opgeblazen door een ruime marge.

In een wettelijk depot (download PDF), SAP voorgesteld een end-spel om de langlopende proef op TomorrowNow, een derde partij support provider overgenomen door SAP. De enterprise applicaties rivalen zijn duking het uit sinds 2007 SAP TomorrowNow verworven in 2005 en sloot het in 2008. Oracle beweerde dat TomorrowNow regelmatig gepocheerd intellectuele eigendom.

SAP in zijn depot voorgesteld een snelle proef op schadevergoeding. Hier is wat SAP zei dat het haar juridisch document waarin haar aansprakelijkheid en twijfels over schadeclaims van Oracle. Het geld citaat

Afgezien van het feit dat vier eisers klaagt drie gedaagden op de tien vorderingen, de voornaamste reden dat geval dreigt zo complex om te proberen is dat eisers een vordering tot miljarden waar hun werkelijke schade te meten in de tientallen miljoenen, hooguit hebben beweerd. Shining een duidelijk en gericht licht op overdreven schadeclaims Eisers kan de enige manier om deze zaak tot een einde te brengen. Gedaagden stellen daarom een ​​belangrijk potentieel compromis-een die moet toelaten deze zaak op een eerlijke en tijdige oplossing te bereiken zonder onnodig belasten het Hof of jury

(1) gedaagden niet betwisten aansprakelijkheid TomorrowNow in het kader van het beweerde claims (behalve dat ze de verdediging opgeworpen in de lopende bewegingen voor het kort geding, verdediging van voorkoop zou behouden, verjaring, Laches en afstand, en alle verweermiddelen aan de vermeende feit, bedrag of oorzaak van of recht op schadevergoeding of andere verlichting).

(2) gedaagden niet betwisten indirecte aansprakelijkheid van SAP voor een oordeel tegen TomorrowNow op het auteursrecht vordering en zou instemmen met achter staan ​​en de betaling van een ander oordeel tegen TomorrowNow (garanderen maar zou alle verweermiddelen boven en alle andere verweren met betrekking tot het behoud van vermeende directe of indirecte aansprakelijkheid).

(3) Eisers moeten instemmen met andere directe of indirecte claims tegen SAP ontslaan.

(4) De proef moet worden ingekort tot twee weken

Op het einde, SAP’s boodschap is dat de zaak gaat over het gedrag van TomorrowNow. SAP wil dit proces te maken aan bed, betalen Oracle “legaal verkrijgbaar schade” en verder gaan.

Wat valt nog te bezien hoe dit TomorrowNow mogelijke schikking rechtszaak van Oracle tegen Rimini Street, een andere derde support provider zal beïnvloeden. Rimini is van plan om Oracle’s beweringen, die worden weerspiegeld na de TomorrowNow klacht te bestrijden.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro