Seagate revamps backup oplossing voor hybride bescherming cloud data bevatten

In zijn eerste belangrijke aankondiging sinds het rollen van de EVault productlijn terug onder de Seagate naam, Seagate Technology, het bedrijf bleek dat nieuwe en bijgewerkte versies van zijn hybride cloud gegevensbescherming suite beschikbaar rechtstreeks van Seagate, de VAR’s zal op het einde van augustus, en de managed service providers.

De Seagate productlijn bestaat uit vier algemene doeleinden productcategorieën: Cloud Backup and Recovery en Archivering, Cloud Veerkracht Services, Seagate Storage Cloud en Data Protection Appliances. Er zijn ook twee product specifieke diensten: Ramp Recovery voor NetApp en Seagate Backup Services voor Windows Azure. De producten die zijn bijgewerkt en toegevoegd aan het portfolio behoren Seagate Backup and Recovery Software1, Seagate Cloud Backup and Recovery diensten2, Seagate Backup and Recovery Private Cloud, en Seagate Data Management Services. De focus van deze vernieuwde producten is om MKB-klanten dezelfde soorten diensten en niveaus van schaalbaarheid beschikbaar te geven voor full-blown enterprise-level bedrijven.

seagate

De Backup and Recovery producten zijn opgewaardeerd tot een toename van 400% van de prestaties over de vorige versies mogelijk te maken. Ze zijn nu kan verwerken tot 6 TB gecomprimeerde data per uur. De uiterst schaalbare Backup and Recovery private cloud, een on premise hardware-oplossing, kunnen worden opgeschaald tot 1 petabyte van Tier 1-opslag in twee rekken, en 2 petabytes in één rack van Tier 2-opslag. Extra rekken kunnen worden toegevoegd om voor een redelijke omvang, uitgevoerd moet worden voldaan voor geruime tijd.

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip