SGI trompetten ‘s werelds grootste shared memory systeem

SGI heeft geĆÆntroduceerd, wat is dan de roem als ‘s werelds grootste shared memory systeem: de SGI UV 2.

Aangeprezen als een “een complete oplossing voor no-limit computing”, het SGI UV2 wezen verdubbelt het aantal cores (tot 4096) en verviervoudigt de hoeveelheid coherent werkgeheugen (maximaal 64TB) van de vorige generatie systeem.

Draait op Intel Xeon E5-processors, de SGI UV2 beschikt over een piek I / O-tarief van 4 TB per seconde. Met die snelheid, SGI zegt dat het systeem de gehele Amerikaanse Library of Congress (ongeveer 10 TB aan gegevens) in minder dan drie seconden kunnen absorberen.

Voor meer informatie over deze website UK-geselecteerde verhaal, zie SGI UV 2 onthuld als ‘s werelds grootste gedeeld geheugen systeem op de website.com.

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip