ShopKeep koopt Ambur als POS startup richt zich op schaal

Cloud-based point-of-sale startup ShopKeep zei maandag dat is het verwerven van Ambur, een leverancier van betalingen technologie voor restaurants, bars en food trucks. De financiƫle voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

Zowel ShopKeep en Ambur rekenen op iOS-apparaten zoals de iPad en iPhone als onderdeel van hun POS-aanbod, maar volgens ShopKeep CEO Norm Merritt, Ambur technologie bezat een belangrijk stuk van de functionaliteit.

snelst groeiende segment ShopKeep is full-service restaurants en bars (FSRBs), Merritt uitgelegd, en terwijl de huidige technologie voldoende was, zal de toevoeging van Ambur ShopKeep in staat te richten op grotere schaal restaurants.

Veel van deze bedrijven hebben meer complexe operaties en vereisen een hoger niveau instrumenten, “zei Merritt.” Met de technologie van Ambur’s, zijn we in staat om meer van de markt in de FSRB dienst verticale en bieden hen een oplossing die echt is toegesneden op hun dag- to-day business.

Op de top van de technologie te krijgen, Merritt zei ShopKeep ook krijgt om Ambur 1500 betalen handelaren houden.

ShopKeep concurreert met de wil van Square, Poynt en First Data. Samen met zijn POS-hardware, biedt het bedrijf ook iPad-maat gemaakte software waarmee kleine bedrijven te beheren transacties, inventaris en klantinformatie.

De Ambur overname caps uit een reeks van aankondigingen voor de ShopKeep dit jaar. Het bedrijf heeft onlangs aangekondigd de toevoeging van een nieuwe CFO, het einde van een $ 60.000.000 financieringsronde in juli, en partnerschappen met Mastercard en Heartland. Eerder dit jaar, ShopKeep verworven Betaling Revolutie en begonnen met het aanbieden aangepaste verwerking van betalingen als een optie om de kooplieden.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen