Singapore naar Cyber ​​Security Lab te openen voor wetshandhavers trainen

Singapore is stutten haar cyberveiligheid competenties gerelateerd met het opzetten van een nieuwe Cyber ​​Security Lab, die gericht zijn op het verstrekken van wetshandhavers een realistisch platform om hun vaardigheden aan te scherpen in het tegengaan van cyberaanvallen;. Landen over de hele wereld worstelen met het probleem en nog steeds het opbouwen van hun cyberveiligheid en defensiecapaciteiten, “zei Teo Chee Hean, Singapore’s vice-premier. Teo, die ook minister van Binnenlandse zaken en de coördinerend minister voor de nationale veiligheid, sprak in de loop van het Ministerie van Binnenlandse zaken (MHA) Comité van Supply Debat afgelopen vrijdag. ; cyberaanvallen door criminelen, terroristen en door de staat gesponsorde groepen hebben in termen van de frequentie, de ernst en complexiteit gegroeid, voegde hij eraan toe “Geen enkel land heeft een complete oplossing gevonden, en de snel veranderende aard van cyber-technologie betekent dat iedere innovatie erg achterhaald kan zijn. snel.

Teo gewezen op de regering had, wijzigde de Computer Misuse Act aan de Computer Misbruik en Cybersecurity Act, zodat het ministerie kan nu proactieve maatregelen om te voorkomen, op te sporen en tegen cyberdreigingen om natie veiligheid, essentiële diensten, defensie en buitenlandse zoveel mogelijk te beperken.

Singapore zal ook blijven samenwerken met “gelijkgestemde landen”, bieden cybersecurity training en operationele ondersteuning voor wetshandhavingsinstanties in de hele wereld, voegde hij eraan toe.

Daarnaast zal de MHA ook het opzetten van een Cyber ​​Security Lab (CSL) binnen de Thuisploeg Academy in 2014, Teo genoteerd.

Het lab zal worden geopend in samenwerking met de Singapore IT Security Authority (SITSA), en een hands-on platform voor officieren die betrokken zijn bij de bescherming van kritieke informatie-infrastructuur (CII), de MHA vertelde de website van Azië.

Het doel van het lab is om de competentie van officieren in de preventie, detectie en reactie te verhogen tot cyberdreigingen en; nauwere samenwerking tussen de publieke en private sector, is betrokken bij de bescherming van de CII, zei de MHA.

De CSL zal ook worden gebruikt om agenten van het lokale team, evenals CII regelgevers en operatoren te trainen, zei de MHA. Singapore’s Home Team bestaat uit politie van het land, Binnenlandse Veiligheid, Civil Defence Force, Gevangenis Dienst, Immigratie en Checkpoints Authority, Centraal Bureau Narcotica en Casino Regulatory Authority.

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om te werken? nu om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Cyber ​​Security Lab aan de bescherming van kritieke infrastructuur te verhogen