Sony Ericsson Z800i recensie

Een top-shelf 3G, het aanbieden met een focus op multimedia, de Z800i is een echte, crowd-pleaser ondanks zijn bulk factor.

De lange lijst specs voor de 3G-Z800i zorgt voor een aantal; substantiële lezen – er is triband dekking, een geluid,. Recorder, een 64MB Memory Stick Duo, niet één maar twee LCD-schermen, en meer aansluitmogelijkheden dan uw plaatselijke telefooncentrale; Sony Ericsson heeft zeker gepropt in de goodies, maar hoe werkt, dit-functie gevuld fold-up telefoonfunctie? We waren passend; onder de indruk.

Sony Ericsson lijkt te gaan door middel van een neo-80s fase – de, Z800i, met zijn dikke form factor en vierkante contouren, zou het niet, misstaan ​​in de parachute broekzak van MC Hammer, circa “U Can not Touch Deze”. Bij 102 van 49 mm en met 23,6, 128 g, knippen dit model uw lanyard kan een, gespannen nekspieren, maar het clamshell ontwerp maakt het, compacter dan andere 3G-modellen.

Positief van de grote omvang is dat, in tegenstelling, veel telefoons die momenteel op de markt is het toetsenbord eigenlijk groot, genoeg voor mensenhanden. Gebruikers die moe zijn van het hebben van de vinger; toevallen bij een poging om een ​​vriend zullen waarderen de telefoon, grote, ver uit elkaar geplaatste nummers – hoewel de navigatietoets kunnen; zijn verhoogd een beetje voor een meer comfortabele, scrollen-en-selectie van ervaring.

Het scharnier van de clamshell is uitgerust met een Motion Eye-uitgerust; 1.3 megapixel camera, die kan worden gedraaid naar binnen om het gezicht van je, landschap, eigen verleidelijke visage of naar buiten om kiekjes van vrienden en nemen.

Wanneer de telefoon is gesloten, kunt u een oogje houden op uw; populariteit via gemiste oproepen en berichten pictogrammen die op een verschijnen; kleine scherm aan de buitenkant van de flip-out panel.

Net als bij de, K750i, heeft Sony Ericsson een 64MB Memory Stick Duo geworpen, de koop toe, die kan worden verwijderd terwijl de telefoon is ingeschakeld en, vervangen door een grotere capaciteit stick, moet je voorliefde voor, multimedia vereisen.

Voor al uw data-overdracht en Crazy; Frog ringtone downloaden van de behoeften, de Z800i biedt; smorgasbord van connectiviteit, waaronder USB, GPRS, infrarood en; Bluetooth.

De telefoon profiteert ook van Sony Ericsson’s innovaties in, de wereld van multimedia, met Mega Bass audio, QuickShare; foto-verzendt en de MusicDJ ringtone componist genieten van ster; facturering.

De Z800i aanvankelijk won ons over met zijn prachtige 256K kleur, vertoning, en hield ons zingen zijn lof met een eenvoudige, intuïtieve, menu-interface en lag-vrije responstijd.

Surfen voor de inhoud van de speciaal ontworpen 3 portal was een; beetje temperamentvol, met een snelle gegevensoverdracht afgewisseld met, af en toe een gevreesde “Pagina niet gevonden” bericht. Het downloaden, muziek video’s, ringtones en afbeeldingen van de Sony Ericsson-website, website was allemaal erg snel echter, en in het algemeen Web navigatie, en het invoeren van tekst was eenvoudig.

Foto kwaliteit was gemiddeld, met heel wat korreligheid, kruipen in foto’s genomen in omstandigheden met weinig licht en in de nacht, mode. Foto’s verzonden naar een e-mailadres via MMS neiging om te verschijnen; veel donkerder dan het scherm op de LCD van de telefoon – misschien een goede, iets voor degenen die de drang om mok voor de camera na een te krijgen, paar drankjes.

Geluid was gewoon geweldig, Sony’s Mega Bass technologie echt; maakt het verschil bij het afspelen van MP3-bestanden, en vervorming; problemen die we hebben gezien in het verleden waren onbestaande, zelfs bij hoge; volumes. De equalizer en playlist functies maken de Z800i een, meer uitgebreid aanbod voor het afspelen van media, en had ons, die zich rond de nederige clamshell in ontzag, verbaasd over de; krachtige geluid afkomstig van zo’n kleine luidspreker. Voor meer; private muziek waardering, de meegeleverde stereo hoofdtelefoon; bieden gelijke auditieve tevredenheid.

Er was een geluid gerelateerde rariteit: bij voorvertoning ringtones en liedjes, het volume standaard ingesteld op nul. We willen wedden dat dit is, een firmware probleem, maar het was vervelend te moeten snel op; het volume elke keer als we verschoven naar de volgende optie.

Power-wise, webbrowsing zoog de levenskracht van de, batterij met alarmerende snelheid, maar matig gebruik zag de Z800i, voor de duur van ongeveer drie dagen tussen de kosten.

Beyond oppervlakkige klachten over dit model op zoek naar een; beetje te Back to the Future-esque, is het moeilijk om de schuld; Z800i. Als u overweegt een uitstapje in de wereld van 3G, dit, telefoon, met zijn stevige multimedia-aanbod en gemakkelijk navigeerbaar, menu’s, zou een zeer lonende keuze.

Sony Ericsson Z800i; Bedrijf: Sony Ericsson; Prijs: AU $ 685; Telefoon: 1300 650 050

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop