Spamvertised ‘Annulering van het pakket delivery’ e-mails dienen malware

Beveiliging onderzoekers van Sophos hebben momenteel spamvertised malware campagne onderschept, imiteert het kantoor van Royal Mail.

Spamvertised onderwerpen omvatten

Spamvertised bericht

Geachte customer.A koerier had het pakket niet leveren aan uw address.Reason: Het pakket is te largeInformation over uw pakket voor de letter.Read alle informatie zorgvuldig is bevestigd en kom naar het kantoor “Royal Mail” om uw package.Thank u ontvangt voor uw attention.Royal Mail service.

In deze campagne, cybercriminelen zijn verleidelijke eindgebruikers tot het downloaden en uitvoeren van een malicious.ZIP attachment momenteel gedetecteerd als Mal / BredoZp-B en Mal / EnckPK-AAT (MD5: 6bd53a62c768f7ce8663310ed404b89c).

Gebruikers wordt geadviseerd niet om te communiceren met verdachte e-mails, of spam e-mails in het algemeen.

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Fout in het afleveradres No30173; Je moet naar het kantoor van Royal Mail te komen en krijgen een pakket; Volg uw zending No24127, Annulering van het pakket aflevering; Volg uw pakket No9782; Een pakket is beschikbaar voor ontvangst; Haal uw pakket No083; fout in het afleveradres No40046009, fout in het afleveradres No0633376; levering probleem; Royal Mail Delivery informatie

Veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om te werken? nu om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen