? Startups out-beloofd door sportvelden in Turnbull campagne

Startups zijn blijkbaar het centrum van economisch plan premier Malcolm Turnbull, maar sportieve voorzieningen in at-risk kiezers krijgen een betere deal uit verkiezingsbeloften van de coalitie.

Tot nu toe, tijdens de verkiezingscampagne, Turnbull heeft beloofd AU $ 15.400.000 voor Australische startups, de aankondiging van vorige week de financiering zal worden toegewezen aan de bestaande Incubator Ondersteuning programma, dat AU $ 8 miljoen in december werd gegeven als onderdeel van de AU van de overheid $ 1100000000 uitbreiden nationale Innovatie en Wetenschap Agenda.

Sportfaciliteiten zijn gepland om te ontvangen AU $ 18.500.000 en in het hogere gedeelte van de uitgaven toezeggingen, AU $ 150.000.000 is gereserveerd om de bal aan het rollen op Queensland dammen te krijgen.

In de zes maanden na de aankondiging van zijn innovatie-pakket heeft Turnbull opgeroepen uit voor het verlaten van de startup-industrie ondergefinancierd.

Alex McCauley, CEO van de industrie groep StartupAUS – en dat is een AU $ 350.000 begunstigde van de coalitie beloften – zei dat de bijdrage is bescheiden, maar een goede start.

“We hebben te horen gekregen al enige tijd dat de serie van het beleid van vorig jaar aangekondigd door beide partijen was nog maar het begin, dus we zouden graag zien dat beide partijen meer te doen in deze verkiezingscampagne,” aldus McCauley in een verklaring.

Vorige week, de CEO van Australië piek startup lichaam zei dat de financiering was verre van toereikend is en dat er 3-4 kerngebieden beide partijen moeten kijken naar de aanpak op te starten startups te helpen in het land, met inbegrip van het helpen van ondernemers met co-werkplekken en financieren accelerator-stijl mogelijkheden om hun bedrijven snel te groeien.

Adam Mostogl, die werd uitgeroepen tot 2015 Tasmaanse van het Jaar voor zijn werk aan de regionale innovatie en die heeft ondernemende workshops voorzien om 1.600 jonge Tasmaniërs, beaamt de retoriek is sterker geweest dan financieringsverplichtingen.

“Er is nog wat werk om daar te gaan,” zei hij.

Mostogl zei dat hij is ook bezorgd over innovatie geld gaat in een korf.

Meer kan worden gedaan om te helpen die in regionale gebieden en in de sectoren landbouw en toerisme, zodat ze de eerste hindernissen kon springen om ideeën een realiteit te maken, “zei hij.” De mensen hebben ideeën. We moeten ze beter te ondersteunen … en vertrouwen naar beneden die route is als geldig als elke andere carrière.

Het aanpakken van de Young Engineers Australië & Women in STEM evenement in Melbourne op maandag, Turnbull zei dat de toekomst van Australië afhankelijk van vernieuwers en mensen met de capaciteit op te lossen “de problemen van morgen” was.

Ingenieurs hebben de kwantitatieve vaardigheden die levensvatbaar elk gebied van onze nationale inspanning zijn, “zei hij.” Engineers zijn het smeden van de manier waarop ons concurrerend te maken.

Volgens de minister-president, Australië is goed in het primair onderzoek, maar niet zo goed op de samenwerking kant van innovatie.

“Wij erkennen dat in innovatie ligt onze toekomst. We kunnen eenvoudigweg niet een hoog loon genereuze sociale zekerheid netto eerste wereldeconomie blijven, tenzij we zijn innovatiever, tenzij we zijn meer concurrerend en productiever,” zei hij.

Om dit te bestrijden, Turnbull zei dat zijn focus ligt op de wetenschap, technologie, techniek en wiskunde (STEM) en zetten middelen achter STEM in de scholen, evenals “meer meisjes” aan te moedigen om STEM onderwerpen te bestuderen in de scholen.

Hij zei ook dat zijn partij zet zo veel aandacht, beleid, en veel geld en middelen achter innovatie om te zorgen voor een betere samenwerking tussen onderzoek en industrie.

Bij een bezoek aan McCarthy Katholieke Hogeschool in Emu Plains vorige week, een deel van de swing zetel van Lindsay in West-Sydney, Turnbull aangekondigd dat een extra 12 scholen in het hele land voor de rechter te krijgen van het programma bekend als Pathways in Technology Vroege College High School (P- TECH), waardoor het initiatief een AU $ 4.600.000 injectie.

Het programma, oorspronkelijk aangekondigd door de voormalige premier Tony Abbott in 2014, is ontworpen om betere resultaten te leveren in STEM onderwerpen en geven de studenten vaardigheden die werkgevers willen.

AAP

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO; Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups ; Waarom de Chinese India’s Hike bode in een eenhoorn hebben getransformeerd en wat WhatsApp kunnen leren

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren