Tech leiders domineren Fortune’s 40 onder de 40 lijst

Er zijn tal van conclusies die uit de Fortune ‘s nieuwste editie van haar “40 onder de 40” lijst kan worden opgesteld, maar misschien wel het grootste deel van de helderste jonge geesten die er zijn geworteld in de tech industrie.

jaarlijkse scorebord van de finance magazine volgt de top 40 executives (of de “heetste rijzende sterren”) onder de leeftijd van 40 jaar, zoals bepaald door de redactie.

Zes van de top 10 plekken alleen al werden opgeëist door kaderleden van tech merken.

Vertrouwde gezichten stonden op de top van het podium met Yahoo CEO Marissa Mayer, 38, gekoppeld in de bovenste plek.

Ze werd gevolgd door Square CEO Jack Dorsey, 36, en Facebook CEO Mark Zuckerberg, 29, respectievelijk.

Mayer’s plaatsing op de editie 2013 is ook een mijlpaal voor de jaarlijkse lijst. Volgens The Business Insider, dit is de eerste keer dat een vrouw eerst is gerangschikt op de 40 onder de 40 lijst.

Ongeacht, Mayer’s plaatsing is goed verdiend.

Hoewel Mayer heeft, toegegeven en herhaaldelijk benadrukt, dat Yahoo’s ommekeer is nog aan de gang, heeft de voormalige Google executive zeker nieuw leven ingeblazen de eerder maaiende zoekmachine.

Als slechts een stukje van het bewijs van dat, aangehaald Fortune dat Yahoo het bestand sinds haar benoeming in juli 2012 is toegenomen met maar liefst 86 procent.

Om te herinneren daarvoor, Yahoo had wat moeite (op zijn zachtst gezegd) in de chief executive office – namelijk gaan door vier CEO’s in een tijdsbestek van slechts vier jaar.

Buiten de top drie, hier is een momentopname op enkele van de andere tech execs die de snede gemaakt

Fortune ‘s volledige 40 onder de 40 lijst is nu online beschikbaar.

Yahoo: Fix je cultuur en beter telewerken gereedschappen; Wat als meer Amerikanen werkte van huis, is het kantoor doden voor iedereen, maar Yahoo?

Airbnb mede-oprichters Brian Chesky, Joe Gebbia & Nate Blecharczyk (alle vastgebonden op de zesde plaats), Pinterest mede-oprichter en CEO Ben Silbermann (gedeelde 11e), Instagram mede-oprichter en CEO Kevin Systrom (gedeelde 11e); Uber co -oprichter en CEO Travis Kalanick (13e); Box mede-oprichter en CEO Aaron Levie (14); Yelp mede-oprichter en CEO Jeremy Stoppelman (16), directeur van een rechtszaak Catherine Lacavera (18) van Google, Tumblr oprichter en CEO David Karp (24); Spotify oprichter en CEO Daniel Ek (gedeelde 28e)

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek