-Tech ondersteunde diensten te verlichten bezoeken aan S’pore ziekenhuizen

Patiënt status updates op ongevallen een ziekenhuis en hulpdiensten (SEH) afdeling, geconsolideerde medische dossiers van andere ziekenhuizen en poliklinieken, en ward bezoeker zelf-registratie kiosken. Dit zijn een paar van mijn favoriete ‘dingen’ in ziekenhuizen van Singapore.

Ziekenhuizen zijn niet plaatsen voor de indruk lokale bevolking en toeristen. Hoewel er nog veel ICT-gerelateerde verbeteringen die nog in kan worden gebracht, en dat high-tech is geen afspiegeling van de kwaliteit van de medische zorg, is het nog steeds goed om te zien ICT wordt zinvol gebruikt in lokale ziekenhuizen.

Statusupdates, via sociale media, niet altijd nuttig zijn om iedereen de hele tijd, maar wanneer gebruikt om de patiënt status updates te voorzien in een ziekenhuis A & E wachtruimte, ze kan zeker nuttig zijn om de familie van de patiënt wordt geacht. Er moet ziekenhuispersoneel zijn, hoewel, naar eer en geweten te werken welke zender elke patiënt is momenteel op.

De informatisering van Singapore gezondheidszorg is al tientallen jaren, en organisaties zoals Integrated Health Information Systems (IHIS) zijn zorgvuldig waardoor het mogelijk is. Nu, wanneer een patiënt wordt behandeld in het ziekenhuis, erkende professionals in de gezondheidszorg kan; informatie ophalen over zijn verleden en de huidige medische aandoeningen, evenals ontvangen medische hulp aan andere ziekenhuizen en zelfs het openbaar gesubsidieerd poliklinieken, met inbegrip van de testresultaten, drugs allergieën, en voorschriften. Facturering en betalingen voor typische patiënten kunnen worden gekoppeld aan hun Singapore Central Provident Fund (CPF) Medisave rekeningen en ziektekostenverzekering, onder bepaalde voorwaarden.

Bezoekers van ziekenhuisafdelingen ook kunnen zich eenvoudig aanmelden door simpelweg te knipperen hun identiteitskaart op verschillende kiosken te openen of te sluiten van de ziekenhuisafdelingen.

Er is al veel gezegd over hoe de elektronische communicatie kunnen interfereren met medische apparatuur, zelfs niet-ICT-fans kunnen zich getroost door wat we hebben; Singapore ziekenhuizen.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september