Twilio lanceert Elastic SIP Trunking, rechtbanken meer ondernemingen

Twilio lanceerde de bèta van Twilio Elastic SIP Trunking in een beweging die de onderneming messaging platform in meer enterprise accounts kon krijgen.

Soms diepste oplossing is om het gehele probleem veranderen.

SIP (Session Initiation Protocol) is een communicatie-protocol dat wordt gebruikt om spraak en video over Internet Protocol (IP) netwerken te sturen.

Twilio biedt SMS-en messaging-technologie en API’s voor bedrijven als Uber en Airbnb en is uitgegroeid tot meer enterprise accounts. Twilio Elastic SIP Trunking breekt Twilio’s bundel van de dienst en stelt bedrijven in staat om de technologie van het bedrijf passen in de bestaande telecom stacks. Twilio kosten op basis van gebruik zonder langlopende contracten.

Jeff Lawson, CEO van Twilio, zei dat de SIP-inspanning is een manier om slechts een deel van de algehele service te bieden en op te laden minder. “Bedrijven kan het nodig zijn slechts een deel van Twilio omdat ze al hebben geïnvesteerd in een stapel”, aldus Lawson.

Inderdaad, kon Twilio de verhuizing laat het land en uit te breiden naar meer corporate accounts. Net als Splunk en andere next-gen enterprise IT-spelers, heeft Twilio gestart vanaf de bottom-up met ontwikkelaars, maar zodra een bruggenhoofd gevormd is het bedrijf groeit portemonnee aandeel. Twilio heeft dat playbook met klanten zoals Home Depot, Coca-Cola en Nordstrom gebruikt.

Levensgrote, de video-conferencing eenheid van Logitech, is een verwijzing van de klant voor Twilio SIP Trunking. Twilio heeft points of presence en telefoonnummers in 50 landen.

Een van de belangrijkste kenmerken

Twilio zei dat het zal onbeperkt gebruik waarbij de vergoeding zo laag als $ 0,004 per minuut te bieden.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

in geval van een storing Failover;; nummers op een SIP Trunk kunnen tekstberichten in sommige markten te sturen;. De kwaliteit wordt gemeten om de route oproepen naar de beste vervoerder;. Bel opname beschikbaar is zonder extra hardware.. Usage tracking.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie