Urban Armor Gear kondigt eerste militaire spec gevallen voor Microsoft Surface Pro tablets

Bedrijven als, Panasonic en Xplore Technologies zijn geweest vallen over elkaar proberen te pompen uit ruige tabletten die bedrijven kunnen inzetten in omstandigheden waarin druppels of extreme weersomstandigheden kunnen grote schade aanrichten op computerapparatuur. Accessoires maker Urban Armor Gear (UAG) heeft een veel goedkopere oplossing, het creëren van een zaak die kan omgaan met de dezelfde uitdagende scenario’s.

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Apple, geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

In de maand sinds de lancering, deze 12 recensenten van de top tech bezienswaardigheden van de Surface Pro 3. Men noemde het beoordeeld “the best alles apparaat ooit gemaakt.” Een ander noemde het “de grootste laptop-tablet hybride je niet nodig hebt.” Hier is je samenvatting van een ongelooflijk breed scala aan adviezen.

Met de nieuwe lijn van Scout gevallen UAG is de eerste die gevallen bieden voor de Microsoft Surface Pro en Pro tabletten (hoewel blijkbaar niet, de nieuwe Surface Pro 3 editie, die kunnen voldoen aan de MIL-STD 810G-516,6 militaire standaarden voor vallen en schokken weerstand. Het werpt ook een ingebouwde kickstand.

De Scout lineup kan die normen te voldoen dankzij de Frogskin rubber op basis van technologie die je Surface kussens en biedt een waterbestendige grip. Het bevat ook extra grote knoppen om de tablet gemakkelijker te bedienen in lastige situaties tijdens een verblijf compatibel met Surface Pro Type Cover toetsenbord van Microsoft’s te maken.

Motion Computing R12;, terwijl ruggedized tabletten kunnen dragen vaak prijskaartjes dat potentiële kopers nodig hebben om hun eigen drop en shock bescherming (bijv hebben. De UAG Scout biedt een aantal van dezelfde zekerheid voor slechts een fractie van de prijs kan het niet allemaal te bieden toeters en bellen van die specialiteit tablets, maar het zet je terug $ 59,95, slechts een kleine prijs om te betalen als u wilt uw Surface Pro rekening een aantal potentieel gevaarlijke situaties.

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld