US Govt beloont Sabu met zes maanden vertraging veroordeling

Voormalig Lulzsec-head die, een FBI-informant werd, Hector Xavier Monsegur – online meer de volksmond bekend als Sabu – heeft zijn rechtszaak vertraging van zes maanden, met hem een ​​beetje vrijheid voordat geconfronteerd met wat zou een zeer lange tijd achter de tralies zijn.

Veiligheid, Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get), veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid;? FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS gov’t ambtenaren

Gerechtelijke documenten waargenomen door Wired blijkt dat de Amerikaanse regering “in het licht van de lopende samenwerking van de verdachte met de regering” het verzoek aan de Amerikaanse minister van Justitie, ingediend. Sabu’s veroordeling is nu verdaagd tot 22 februari volgend jaar.

Terwijl dat alleen geeft hem een ​​raam van zes maanden, kan elk moment door hem worden gewaardeerd op dit punt, want als hij slaat een soort deal, kon Sabu potentieel bracht de rest van zijn leven in de gevangenis. Volgens de FBI, kon hij een maximumstraf van 124 jaar en zes maanden voor 12 strafbare feiten heeft hij al schuldig pleitte geconfronteerd.

Deze inlcude drie tellingen van computer hacking samenzwering, vijf tellingen van computer hacking, een telling van computer hacking ter bevordering van fraude, een telling van samenzwering om toegang tot het apparaat fraude te plegen, een telling van samenzwering om bank fraude te plegen en een telling van verergerd identiteitsdiefstal .

Meer in het bijzonder, deze kosten te dekken van de DDoS-aanvallen op Visa, Mastercard en PayPal, en de inbraken bij HBGary, Fox, PBS, Sony Pictures, Bethesda en; Stratfor.

Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get)

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren