Vietnam, China en India gamers onder het meest vatbaar voor cyberaanvallen

Gebruikers wereldwijd worden getroffen door een gemiddelde van 34.000 aanvallen met betrekking tot gaming malware per dag, volgens een studie van Kaspersky Lab.

Veiligheid, Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get), veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid;? FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS gov’t ambtenaren

Het totale aantal aanvallen op gamers was 11,7 miljoen in 2013, en het aantal zal naar verwachting stijgen met miljoenen gebruikers ontvangen van games voor Kerstmis, in het bijzonder huis woont de lancering van de nieuwere versies van populaire gaming platforms zoals, PlayStation en Xbox, waarschuwde Kaspersky experts. Zij identificeerden 4,6 miljoen stuks van gaming-gerichte malware.

Het zwaarst getroffen waren Russische gamers, waarbij hackers maakten 8.813.050 aanslagen op hen. Dit werd gevolgd door Vietnam, China en India.

Gaming heeft een steeds toenemende fans, wat ook betekent dat het aantal potentiële slachtoffers cybercriminelen ook stijgt. De cybercriminelen nemen veel inspanning in hun, aanvallen, en kunnen we de stijging van de verfijning zien, “zei senior virus Kaspersky’s analist Christian Funk.

Gamers zullen vooral moeten aandachtig zijn tijdens de kerst als er veel games worden uitgebracht, merkte Funk;. Volgens Kaspersky, cybercriminelen toegang tot de mensen gaming accounts gestolen van aanvallen gaming bedrijven zichzelf te verkopen;. De analist uitgelegd malware types gericht specifieke en typisch populaire spelletjes, zoals; Minecraft. Bijvoorbeeld, een nep-Minecraft instrument gebouwd met Java beloofde de speler bevoegdheden, zoals het verbieden van andere gebruikers te geven, maar was eigenlijk het stelen van gebruikersnamen en wachtwoorden op de achtergrond. Zij voegde daaraan toe als Grand Theft Auto V werd gelanceerd, verschillende websites aangeboden nep-downloads met schadelijke code.

Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get)

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren