Vodafone ramps up beëindiging stakes

Vodafone heeft olie op het vuur over mobiele terminatietarieven.

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Apple, geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Het is net gestart met een prepay aanbod van $ 12 per maand voor 200 minuten, waarop het is reclame als 6 ¢ een minuut!

De goedkope tarief geldt voor bellen naar andere Vodafone nummers of vaste lijnen en het is maar een kleine fractie van het tarief voor het bellen rivaliserende netwerken zou betalen.

Rival 2degrees is verontwaardigd, zegt de verhuizing toont een monopolistische Vodafone intentie “afschermen” de stem markt door verbreding van het verschil tussen “on-net” pricing en de kosten van bellende andere netwerken.

Telecom heeft niet veel gezegd over de kwestie, waarschijnlijk te druk likt haar wonden over de financiële gevolgen op XT.

Onlangs werd het Commerce Commissie verdeeld over de vraag of te regelen hoeveel telco’s kan opladen voor mobiele terminatietarieven, al is de consensus van de industrie commentatoren en de media is goed voor het. De commissie stelt dat regelgeving noodzakelijk is om de concurrentie te bevorderen, met het argument hoge MTR’s van Nieuw-Zeeland betekenen mensen de neiging om gewoon te bellen of de tekst mensen op hun eigen netwerk.

nieuwe aanbod Vodafone is een daad van naakte agressie in het gezicht van de behandeling van deze regeling. Ik voel zulke agressieve maatregelen heeft de behoefte aan meer de overheid toezicht en regulering verhoogd in plaats van te verwijderen.

Ik zou ook vragen, gezien deze drastisch gesneden prijzen, hoeveel Vodafone en Telecom zijn rippen uit het publiek langs. Of, heeft Vodafone lanceerde een verlies-leider te doden 2degrees net als de prille netwerk rapporten succes? In dat geval, afscheid te nemen van de concurrentie.

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld