Waarom de Apple Watch ten opzichte van Zwitserland is niet de echte strijd

Een supergroep bestaande uit Intel, Google en Tag Heuer werkt aan een SmartWatch met als doel het bedenken van een apparaat om de Apple Watch, die volgende maand gaat over de verkoop rivaal.

Ze zijn niet de enigen – op de Baselworld kijken beurs vorige week waren er een aantal van Swiss made smartwatches op het display, een combinatie van een niveau van digitale informatie verzamelen met een elegante Zwitserse engineering.

Toch, nu het apparaat van Apple is het een te verslaan, want het is waarschijnlijk de beste poging tot nu toe op het bouwen van een SmartWatch dat mensen daadwerkelijk kunnen kopen en vervolgens blijven gebruiken voor meer dan een paar weken. Het wordt tijd dat ook – de tech-industrie is ze te bouwen voor lang genoeg (zie gallery hieronder).

Er is niets mis met het proberen om gadgets stijlvol en chique natuurlijk te maken, maar proberen te concurreren met de ‘watch’ element van de Apple Watch kan mist het punt.

Terwijl Apple is gegaan in uitputtend diepte over de tijd te houden mogelijkheden van het apparaat, de Apple Watch is niet echt een horloge helemaal. Het is een van de eerste generatie draagbare computer dat gebeurt om de tijd te vertellen.

Het aanroepen van de Apple Watch een horloge is als het roepen van een MacBook Air een klok. Tuurlijk, kunt u deze gebruiken om de tijd te vertellen, maar het doet veel, veel meer.

Apple heeft zeker gewezen op de tijd houden vermogens “het tijd binnen 50 milliseconden houdt ‘, want het is een stuk makkelijker om een ​​horloge dan een pols gemonteerde system-on-a-chip aangedreven draagbare computer op de markt.

Op dezelfde manier, terwijl veel critici hebben gekregen erg enthousiast over de $ 17.000 Apple Watch ‘Edition’ model Ik denk niet dat Apple is echt op zoek om te concurreren met de high-end Zwitserse horloge-markt. Die forse prijskaartje is meer informatie over het maken van de Apple Watch Sport lijken redelijk voor $ 349 dan is het over de verkoop van grote aantallen gouden horloges.

Voor de tijd te vertellen hebben we smartphones in plaats – de moderne versie van het zakhorloge.

En net zoals miniaturisatie en mode zag het zakhorloge vervangen door het polshorloge, Apple is wedden dat op enig moment de SmartWatch zal de smartphone vervangen.

Dat is een vrij goede gok, hoewel het nog niet zou kunnen gebeuren voor een paar jaar. De grootste vraag over smartwatches is de timing: Ik zou verwachten dat de Apple Watch om een ​​metgezel apparaat om de iPhone te zijn voor ten minste de komende drie tot vijf jaar voordat uiteindelijk houtje.

Zo zeker, de Apple Watch is een mode-spel, en ja, het vertelt de tijd. En ja, de levensduur van de batterij is beperkt en voor mij in ieder geval niet kan concurreren met de elegantie van de beste Zwitserse uurwerken.

Maar sluit hem aan op de enorme Apple app ecosysteem en de term apparaten langer als dit gaat om een ​​afstandsbediening voor je leven, de manier waarop je door worden herkend en interactie met andere devces in uw huis en kantoor, bijvoorbeeld.

Dat is zeker het echte end-game voor apparaten als deze, niet vertellen van de tijd. De vraag of het kan slagen, watch this space.

Smartwatches door de eeuwen heen, een galerie

Eerder op maandagochtend Opener

Deze website Review: Een mooie, gewaagd horloge, met complicaties; Apple stelt hoge bar voor smartwatches op de eerste poging, Hidden poort voor Apple Watch kan worden gebruikt om op te laden, misschien wel meer, 7 tips en trucs om het meeste uit uw nieuwe te krijgen Apple horloge

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Heeft Apple de religie van de eenvoud verloren Apple Watch:? Wanneer zal het uitgegroeid tot een elektrisch gereedschap voor het werk; Can Samsung slijpen de rand tegen de concurrentie, Microsoft en Apple zijn het doden van het wachtwoord:? Duimen dat, als je wilt ons metadata, toon ons de jouwe; op MWC zal Samsung, Android gebied in staat zijn om Apple te beantwoorden; Apple Watch:? Wat betekent succes kijk graag; Ontevreden over grote data? Misschien is het dat visualisatie, magic box afhankelijkheid; verlanglijstje voor 2015: De oplossingen die we nodig hebben in het bedrijfsleven tech; jacht de hackers: Sterk en steeds harder, maar nog belangrijker dan ooit; Windows 10: Drie dingen die het moet doen om te slagen

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?

Apple horloge