Wat Microsoft zegt nu (en niet) over Windows Blue

Tot nu toe hebben Microsoft’s officiële uitspraken over Windows Blue dun gezaaid zijn.

Reller zei dat het Windows-team zal de prijsstelling, verpakking te delen en go-to-market details over Blue in de komende paar weken. Ja – dat is voor het aanstaande Computex, Microsoft TechEd en Microsoft Build 2013 shows, gebeurt allemaal in juni. Ze wilde geen commentaar geven over de vraag of Microsoft publiek zal gaan met details over; Windows Server Blue, Windows Phone Blauw of Visual Studio Blue, op hetzelfde moment. Mijn gok is nee,. Reller herhaalde dat Blue is slechts een interne codenaam en dat Microsoft beschrijft en positionering Blue “een update” naar Windows 8. Reller zou niet zeggen hoeveel nieuwe functies zullen in Blue. Ze zou ook niet bevestigen, de definitieve naam van het product zal worden “Windows 8.1, dat is de nomenclatuur die we hebben gezien in de gelekte Blue bouwt;. Ze wilde geen commentaar geven over wanneer en of er sprake zal zijn; een openbaar klant voorbeeld van Blue;. (wat iets tipsters hebben gezegd zal komen in juni of zo), maar ze zei wel Blue zal op tijd voor de vakantie 2013 tipsters te hebben gezegd dat de release To manufacturing van Blue leek te zijn op schema voor augustus of begin van de herfst – een andere datum waarop Reller weigerde commentaar te geven;. Reller herhaalde dezelfde boodschap gedeeld door Microsoft’s uitgaande CFO Peter Klein tijdens een recente inkomensvraag – dat; Blue zal feedback van klanten aan te pakken, dat Microsoft verzamelt al over Windows 8 en Windows RT Ze zou niet zeggen of,. de geruchten terugkeer van de startknop en een boot rechtstreeks naar de desktop optie, zal een van de manieren waarop Microsoft doet dit “we hebben het gevoel dat we goed hebben geluisterd en gekeken naar al. de feedback van klanten. We worden principieel, niet koppig “over het wijzigen van Windows 8 op basis van die feedback, zei Reller. Ze zei Microsoft heeft aandacht voor waar mensen vast komen te zitten bij het gebruik van Windows 8, met als doel betaald om mensen te helpen gebruik van het product meer en meer volledig;. zij herhaalde ook dat Blue, die beschikbaar is voor zowel Intel en ARM-gebaseerde pc’s en tablets zal zijn, zal worden afgestemd op aan te werken;. kleinere form-factor tablets en apparaten Ze zei dat het zal de verschillende iteraties van Intel Haswell ondersteuning . core processor, en de nieuwe Qualcomm en Nvidia chips op de ARM voorzijde Ze zei ook dat sommige van deze nieuwe, kleinere form factor Windows 8 apparaten zullen vóór Windows Blue doet;. Reller zou niet zeggen of Blue is slechts de eerste van wat er zal is een jaarlijkse uitgave cadans van nieuwe versies van Windows. “Je moet er niet van uitgaan dat we zullen dit jaarlijks te doen … of dat we zullen”, zei Reller. (Tipsters hebben ons verteld dat het huidige plan is een nieuwe Windows ” bijwerken “gebeurt elk jaar vanaf nu) Ze wil ook niet zeggen wanneer te verwachten dat het vervolg op Blue -. waarvan sommige binnen belt Blue + 1, van wat ik heb gehoord.

Maar de informatieve sluizen zullen openen in de komende weken of zo, zei Tami Reller, Chief Financial Officer van de Windows-client-divisie bij Microsoft.

Tijdens mijn gesprek met haar op het hoofdkantoor van Microsoft in New York City op 6 mei Reller geschetst onthulling Microsoft’s plannen voor de volgende versie van Windows, met de codenaam Blue. Hier is wat Reller zou – en zou niet – zeggen over Blue

Blue voorschotten de Windows 8 visie, “zei Reller.” Het draait allemaal om mobiel, aanraking, apps, de nieuwe dev-platform en een zeer persoonlijke persoonlijke ervaring.

Reller’s landgenoot, Julie Larson-Green, die aan het hoofd Windows engineering, wordt 7 gepland op de Wired handelsconferentie onMay 7 te spreken op 13:45 ET. Dat is waarschijnlijk een van de redenen Microsoft is een beetje deze week praten over Windows Blue. Maar Reller zei ook dat Microsoft ambtenaren had besloten dat het geluid naar de decks te wissen, zodat zou zijn; Build 2013 zal alles over de Windows-ontwikkelaar verhaal, toen de show begint aan het einde van juni ….

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset