Werknemers protesteren tegen Foxconn fabriek in China

De arbeiders bij een Chinese fabriek in handen van Foxconn, de belangrijkste fabrikant van Apple, dreigde te springen van het dak van een gebouw in een protest over de lonen slechts een maand na de twee bedrijven kondigde een historische overeenkomst over de verbetering van de arbeidsomstandigheden en in een herhaling van een incident in januari.

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

In een rapport over het weekend, de The Times of India zei dat het protest gebeurde op een van de fabrieken van Foxconn in de centrale stad Wuhan.

Het nieuws dagelijkse voegde eraan toe dat het protest betrokken zijn ongeveer 200 werknemers, volgens de in Hongkong gevestigde actiegroep Informatie Centrum voor Mensenrechten. De groep zei dat een van hun klachten was dat ze verdienden minder in Wuhan dan hadden ze in hun vorige baan. Ze keerden terug aan het werk nadat de politie tussenbeide, zei hij.

Voor meer informatie over deze website UK-geselecteerde verhaal, zie Werknemers protesteren tegen Foxconn fabriek op de website Aziƫ.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen