Westpac gaat papierloos met iPads in de branche revamp

Westpac is gericht op papierloos te gaan in zijn AU $ 240.000.000 kantorennetwerk makeover, die ziet Apple iPads worden uitgerold naar winkelpuien gedrukte brochures te vervangen.

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Apple, geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Het filiaal revisie programma werd aangekondigd op maandag, met een derde van de Westpac’s 680 vestigingen worden vernieuwd in de komende drie jaar. Beïnvloed takken, genaamd “BankNow” takken, zal kleiner worden, met veiligheid schermen bij teller tellers worden verwijderd en “slimme” geldautomaten in een poging om lange wachtrijen te onderdrukken om te worden geïnstalleerd.

Een Westpac woordvoerder vertelde de website dat de bank zal ook worden de inzet van een vloot van iPads om deze gemoderniseerde takken. Elke tak ten minste drie iPads beschikbaar voor gebruik door de klant, met enkele back-up units beschikken.

Volgens de woordvoerder zal de iPads fysieke brochures op deze takken verdringen. Digitale brochures kunnen worden bekeken en e-mail naar klanten via de mobiele apparaten, alsmede specifieke digitale touchscreens rond de winkelpuien.

De nieuwe look tak is gericht om zo papierloos mogelijk, “zei de Westpac woordvoerder.” We gebruiken iPads als we vinden dat ze zijn de meest populaire tablet-apparaat met onze klanten, en de Westpac Banking voor iPad app heeft ontvangen meer dan 125.000 downloads.

Vorige maand, Westpac’s retail en bankgroep executive, Jason Yetton, zei dat; tak banken nog steeds levensvatbaar is, en dat het bedrijf zal blijven om het netwerk te upgraden onder haar BankSmart Strategic Investment programma.

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld