Witte Huis onthult Cybersecurity Framework

Het Witte Huis onlangs gekeken naar de particuliere sector (met name Silicon Valley) voor; hulp repareren Healthcare.gov, en nu de regering-Obama doen opnieuw te intensiveren cybersecurity.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, de Verenigde Staten de rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies, veiligheid, FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen

De regering-Obama veto een verbod door de Amerikaanse International Trade Commission gaf naar aanleiding van een inbreuk op het octrooi gevecht met Samsung.

Een jaar in de maak, omdat de 2013 State of the Union als het resultaat van een Executive Order afgelopen februari, de uitvoerende macht heeft introduceerde de Cybersecurity Framework, beschreef als “een vrijwillig how-to guide voor organisaties in de kritieke infrastructuur gemeenschap te verbeteren hun cyberveiligheid. ”

De best practices en richtlijnen binnen het Framework zijn opgebouwd rond drie primaire componenten: de Framework Core, Profielen, en Tiers – elke genoemde om ook advies bij het combineren van deze regeling met de persoonlijke levenssfeer.

In een verklaring op woensdag, President Obama verklaarde verder dat het National Institute of Standards and Technology “heeft samengewerkt met de particuliere sector om een ​​Cybersecurity Framework dat best practices en wereldwijd erkende normen benadrukt ontwikkelen, zodat bedrijven in onze economie cyber risico’s beter te kunnen beheren onze kritieke infrastructuur. ”

Het Witte Huis benadrukt dat het naleven van de kaderrichtlijn is vrijwillig, maar voegde eraan toe dat het Department of Homeland Security zal worden belast met het stimuleren van bewustwording voor het programma, evenals brainstormen mogelijke prikkels.

Het Raamwerk verzamelt bestaande mondiale normen en praktijken om organisaties te helpen te begrijpen, communiceren en beheren van hun cyber risico’s. Voor organisaties die niet weten waar te beginnen, de Framework zorgt voor een wegenkaart. Voor organisaties met meer geavanceerde cyberveiligheid, het Framework biedt een manier om beter te communiceren met hun CEO’s en met de leveranciers over het beheer van cyber risico’s. Organisaties buiten de Verenigde Staten kunt ook gebruik maken van de Framework om hun eigen cyberveiligheid te ondersteunen.

De eerste versie van het kader voor de verbetering van kritieke infrastructuur Cybersecurity is nu online beschikbaar.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

US rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies

FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen