Wix integreert nu met Facebook voor advertentiecampagnes

Facebook kunnen binnenkort te zien een uptick in SMB advertentie-inkomsten na de nieuwe integratie met het web development platform Wix.com.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Het sociale netwerk heeft samen met Tel Aviv, Israël-gebaseerde Wix aan kleine zakelijke gebruikers de mogelijkheid om Facebook advertentiecampagnes met behulp van content uit de Wix ShoutOut nieuwsbrief product te lanceren geven.

Volgens Wix, het maken van de advertentie-proces op Wix werkt op dezelfde wijze hoe het moet op Facebook. De campagne van de doelgroep wordt automatisch ingesteld met behulp van Facebook’s Lookalike targeting, maar Wix gebruikers kunnen hun advertenties aan te passen, te configureren targeting (zoals een leeftijdsgroep, geslacht en locatie) en vast te stellen budgetten allemaal via de Wix ShoutOut dashboard.

Eenmaal up and running, zijn Facebook reclamecampagnes bewaakt en beheerd door de interface van de sociale netwerk.

De samenwerking is belangrijk voor beide bedrijven. Voor Wix, kan het nu bieden ondernemers de mogelijkheid om een ​​Facebook advertentiecampagne lanceren zonder de Wix platform te verlaten. Maar misschien nog belangrijker is, de integratie stelt Wix weer een stap dichter in de richting van haar doel om meer van een one-stop-shop voor het MKB.

Voor Facebook, de integratie geeft 67 miljoen Wix gebruikers een directe lijn in zijn ad creatie tool – die waarschijnlijk betekent dat er meer advertentie-inkomsten als gevolg. Wat meer is, de integratie is enigszins roman voor het sociale netwerk.

Terwijl Facebook’s API kan elke website aan te boren in de advertentie-platform, verschijnt de Wix samenwerking om Facebook enige volledig ondersteund integratie.

Wix en Facebook zijn beide op zoek naar marketing eenvoudiger en efficiënter voor internationale bedrijven van elke omvang te maken “, aldus Steve Irvine, hoofd van Facebook’s marketing partner programma.” Ons partnerschap stelt Wix ShoutOut gebruikers in staat om het bereik van hun e-mail marketing campagnes uit te breiden tot Facebook in slechts een paar klikken, krijgen van de inhoud ervan in de voorkant van de mensen die het meest aan hun bedrijven.

Meer kleine bedrijven nieuws

Wix.com Public Website leegte in Microsoft Office 365 te vullen; SurveyMonkey vindt nieuwe CEO van HP’s Bill Veghte; Salesforce.com intro Desk.com Business Plus voor het MKB; plein draagt ​​payroll aan de lijst van diensten voor het MKB

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen