World Cup om e-commerce te stimuleren in Brazilië in 2014

Het WK moet een impuls geven aan de Braziliaanse e-commerce segment, met een toename van 27 procent in 2014 ten opzichte van de cijfers van vorig jaar te bieden en R $ 39,5bi ($ 16,6bi) in het bedrijfsleven voorspeld voor 2014.

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Apple, geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Volgens de Braziliaanse E-Commerce Association (ABComm), moeten de investeringen in de lokale infrastructuur en 4G het aantal Brazilianen online kopen in de loop van het jaar van het voetbaltoernooi te verhogen.

“Het WK moet vooral de verkoop te stimuleren van elektronica en sportartikelen, die al sterk in [Braziliaanse] e-commerce zijn”, zegt ABComm president Mauricio Salvador.

Vorig jaar, de Braziliaanse e-commerce segment gegenereerd R $ 31,1bi ($ 13.1bi) in het bedrijfsleven, een 29 procent gegroeid ten opzichte van het voorgaande jaar, met 53 miljoen mensen de aankoop van artikelen online. De meest populaire productcategorieën waren mode en accessoires, huishoudelijke apparaten, gezondheid en schoonheid, elektronica en personal computing producten.

“Ondanks de vertragende economie en de toenemende mate van persoonlijke schuld in Brazilië, de nationale e-commerce kreeg tien miljoen nieuwe klanten in 2013, die hielp houden de industrie de gemiddelde groei van de afgelopen jaren”, zegt Salvador.

Tot voor kort, e-commerce was niet een gereguleerde activiteit in Brazilië. Vorig jaar; regels in werking treden, om kwesties van de consument met betrekking tot het segment in wat de eerste set van richtlijnen voor elk bedrijf te willen om online te verkopen in het land aan te pakken.

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld