Xiaomi kondigt Brazilië lancering

Na maanden van speculatie, heeft de Chinese mobiele maker Xiaomi officieel aangekondigd zijn aankomst in Brazilië, zijn eerste internationale markt buiten Azië.

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Apple, geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Het bedrijf heeft ervoor gekozen om één apparaat te verkopen in het land voor nu, entry-level smartphone Redmi2, die zal detailhandel op R $ 500 ($ 160) en kan worden betaald in tien termijnen van R $ 54,90 ($ 17,50).

Xiaomi verwacht dat de lagere prijzen zal verleiden prijsbewuste Brazilianen als de economische omstandigheden van het land steeds meer instabiel. Voorspellingen voor de lokale smartphone markt zijn positief: analistenbureau IDC verwacht dat de groei van 16 procent voor 2015 op de cijfers van vorig jaar.

De eerste batch van Xiaomi apparaten worden geïmporteerd, maar dit zal veranderen als Apple-fabrikant Foxconn zal produceren telefoons de Chinese onderneming uit de tweede partij verder in zijn São Paulo platteland fabriek.

In eerste instantie zal de verkoop alleen online worden vervuld vanaf volgende week, maar partnerships met high street retailers en mobiele operators zou een mogelijkheid voor de toekomst, aldus het hoofd van het bedrijf in Brazilië, Hugo Barra.

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld