Yahoo! Mail introduceert twee-factor authenticatie

In een poging om de gelaagde beveiliging zijn miljoenen webgebruikers te bieden, Yahoo Inc kondigde onlangs de beschikbaarheid van twee-factor authenticatie voor Yahoo! Mail-gebruikers.

Survey: 60 procent van de gebruikers gebruiken hetzelfde wachtwoord op meer dan één van hun online accounts; Studie: wachtwoord reset ‘security vragen’ makkelijk te raden; Hotmail nieuwe beveiligingsfuncties vs oude beveiliging van Gmail features

Meer over de functie

Zodra de functie is ingeschakeld, worden alle verdachte rekening Inlogpoging worden aangevochten door een tweede sign-in verificatie na de initiële wachtwoord validatie. Om de legitimiteit van de sign-in een poging te bevestigen, zal u of de kaper moet uw account geheime vraag te beantwoorden of om een ​​verificatiecode die naar uw mobiele telefoon wordt verzonden. Vermoedelijk, alleen jij, als de legitieme gebruiker, kunnen aanmelden. Account kapers worden geblokkeerd, omdat zij noch uw veiligheid antwoord te weten, noch bezit van uw mobiele telefoon.

Gebruikers die willen actief het tweede teken-in verificatie kan dit doen via de Yahoo! Account Info pagina. De functie is momenteel beschikbaar voor gebruikers die woonachtig zijn in de Verenigde Staten, Canada, India en de Filippijnen, met de functie geleidelijk uit te breiden tot alle wereldwijde gebruikers van maart 2012.

 posts

Google kondigde de beschikbaarheid van twee-factor authenticatie voor Gmail-gebruikers in februari 2011.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Apple geeft iWork functies voor samenwerking

Microsoft rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Apple geeft iWork functies voor samenwerking, samenwerking, Microsoft om rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen; mobiliteit; Braziliaanse overheid zou verbieden Waze