Yahoo neemt iOS foto app maker Ghostbird Software voor Flickr

De startup shopping spree bij Yahoo lijkt nooit op te houden, en de laatste aankoop Ghostbird Software, welke foto-editing apps voor iOS-apparaten ontwikkeld.

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Apple, geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

De financiƫle voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

Yahoo bevestigde het nieuws via Twitter woensdag, met vermelding dat de overname is bedoeld om rundvlees Flickr.

De populaire online delen van foto’s onlangs onthulde een grote ontwerp-revisie mei, zowel voor het plezier evenals ergernis van veel van haar gebruikers.

Echter, ondanks de lange lijst van overnames de zoektocht bedrijf heeft geboekt sinds CEO Marissa Mayer van vorig jaar nam de teugels, Flickr is een van de weinige grote eenheden; afgezien van Yahoo Mail, om zo’n dramatische UI verschuiving in het openbaar te ondergaan.

De Ghostbird Software team uitgewerkt een beetje meer over de verkoop in een memo gepubliceerd om haar landing page vanmiddag

Als liefhebbers van fotografie, we hebben een lange tijd bewonderaars van Flickr, en we zijn blij om te kunnen onze technologie en passie voor mooie foto’s naar de Flickr-team te brengen. Er is zo veel spannende vooruitgang geboekt bij Yahoo! als ze opnieuw verbeelden hun meest geliefde producten voor mobiele, met inbegrip van de ontzagwekkende nieuwe Flickr apps voor iOS en Android.

Met ingang van vandaag Ghostbird’s apps KitCam of PhotoForge2 worden niet meer bijgewerkt en zelfs niet beschikbaar in de iTunes App Store te downloaden.

Gebruikers die al hebben gekocht hen en gedownload van de apps kan ze nog steeds gebruiken als normaal.

Echter, als klanten die deze apps gekocht hen niet hebt gedownload, dan zijn ze pech.

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld