Zolang kleine telefoons: New Moto handsets tot 5-inch of grotere schermen

Was het gisteren was ik de schuld te geven grote telefoons voor het ontbreken van een 7-inch tablet keuzes? Ja, ja het was. En nu is er nog een andere handset maker gaat groter: Alle nieuwe Moto telefoons in 2016 zal screens van ten minste 5-inch hebben in grootte, merkt Android Beat.

De Moto E is niet de “beste” of de “meest krachtige.” Maar het is het belangrijkste.

Dat zegt chief mobiele Lenovo’s, Chen Xudong, die ook sterk gesuggereerd dat de Google Play Store zou terug naar China dit jaar komen.

Samen met de grootte van het scherm verklaring Xudong opgemerkt dat Lenovo – dat Motorola en de recent gewijzigde “Moto” merk bezit – zal ook voorzien van een vingerafdruksensor. Nou, dan moet je de goede nemen met de slechte, denk ik.

Ik ben al voor de vingerafdruksensor. De ene op mijn Nexus 5X werkt goed en is gelegen in precies de juiste plek: Het is op de achterkant van de telefoon waar mijn wijsvinger typisch rust. Inderdaad, dat is dezelfde plek waar je de kuiltjes Motorola-logo te vinden op de Nexus 6 en Moto X handsets, behalve op die telefoons, het is gewoon een kuiltje en niet een scanner.

Maar het is zorgwekkend dat de minimale grootte van het scherm van elke nieuwe Moto telefoons gemaakt door Lenovo is 5-inch. Ze konden grotere natuurlijk. En dat is een beetje te vertellen over de strategie van Lenovo, omdat grotere telefoons toe te voegen kosten voor de grotere scherm en de verwachte hogere capaciteit batterij.

Eerlijk gezegd, is die mix niet goed jive voor de budget-vriendelijk – en meestal kleiner – Moto E-motor-G handsets die de grotere vlaggenschip outsell. Om eerlijk te zijn, de huidige Moto G heeft een 5-inch display, terwijl de goedkopere Moto E maakt gebruik van een 4,5-inch scherm.

Misschien Lenovo gaat om haar eigen merk te gebruiken in de onderkant markt rond de wereld, maar ik denk dat het een vergissing: Het merk Moto wordt meer erkend in sommige regio’s, zoals Latijns-en Zuid-Amerika, waar de minder uitgebreide telefoons relatief succesvol zijn geweest .

Ook met betrekking tot is Xudong’s aankondiging dat het bedrijf van plan om te fuseren de Lenovo Vibe UI met vrij generieke Android interface van Motorola’s in 2017.

Een van de voordelen van het kopen van een Motorola-telefoon met een nauwelijks getweaked user interface is dat het bedrijf snel kan duwen Android software-updates voor telefoons, omdat het niet te veel sleutelen aan de UI compatibiliteit.

Ik krijg dat grotere telefoons worden steeds meer gemeengoed en gewenst. Maar er zijn nog genoeg mensen die een telefoon liever met iets kleiner display voor een rechtshandig gebruik en draagbaarheid. Knoeien met dat segment, samen met met het samenvoegen van software-ontwerp, is een recept dat Lenovo gewoon zou kunnen bederven.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s