? Zuid-Korea tot 90 procent van ActiveX te verwijderen door 2017

Zuid-Korea is van plan om zo veel als 90 procent van ActiveX uit het land van de 100 meest populaire websites die door particuliere bedrijven in 2017 te verwijderen.

ActiveX, een software raamwerk uitgebracht door Microsoft in 1996 om de functionaliteit en-feature set gebouw te controleren in Windows apps, woont in Internet Explorer en is onverenigbaar met de meeste andere platformen. Al meer dan een decennium, heeft Microsoft patches, maar ook kill-bits, het schoonmaken van de beveiliging rommel die ActiveX heeft veroorzaakt voor Windows-gebruikers.

Zuid-Korea al lang erkend dat de achterhaalde technologie verwijderen, maar beweegt naar actieve Daarbij werden gehinderd door het vinden van alternatieve technologie te vervangen, en door de kosten.

De Zuid-Koreaanse regering een wet in de late jaren ’90 het faciliteren van e-commerce beveiliging dat het gebruik van een ActiveX-besturingselement nodig, en dus Internet Explorer, om te winkelen op de Koreaanse sites. De architectuur van het systeem is niet veranderd sinds het werd gemaakt.

Zijn voortdurende opdracht te gebruiken voor online winkelen in Zuid-Korea is in weerwil van Microsoft ontmoedigen, voor enige tijd, het gebruik van ActiveX-besturingselementen en alleen ter ondersteuning van ActiveX als erfenis technologie op Internet Explorer.

De uittocht uit ActiveX werd grotendeels op instigatie van online retailers die klachten al jaren van consumenten die wilde goederen te kopen, zonder de noodzaak van de Microsoft-en-klare technologie belemmert dit hebben ontvangen.

De Zuid-Koreaanse ministerie van Wetenschap, ICT, en Toekomst Planning, die het plan om ActiveX uit e-commerce websites te verwijderen aangekondigd, zei dat het wil ook dit uit te breiden tot de financiën, onderwijs, en entertainmentsector, en zal werken aan te doen.

Uit de top 100 websites, zal het ministerie eerst helpen kleine en middelgrote ondernemingen webstandaarden gebruiken oplossingen die ActiveX kan vervangen vast te stellen. Het ondersteunt maar liefst 50 procent van de kosten met 100 miljoen won ($ 91.000) cap.

De overheid zal ook financiële steun voor de ontwikkeling van 48 alternatieve technologieën met dezelfde dop.

die goed is voor 66 procent van de ActiveX-gebruikers – – aan te nemen dit jaar, zal de overheid ₩ 1200000000 ($ 1.000.000) aan reeds ontwikkelde oplossingen in de beveiliging, betaling, en authenticatie ondersteunen. Multimedia, documenten en andere gebieden zullen worden voorzien van ondersteuning vanaf volgend jaar.

Migratie naar HTML5 zal ook worden ondersteund. HTML5 is steeds meer de standaard platform voor webontwikkelaars, mogelijk trumping iOS.

Een woordvoerder van het ministerie zei dat het hoopt dat de veranderingen zal zorgen voor een betere toegang via verschillende browsers.

Een soortgelijk plan gericht op websites die eigendom zijn van de publieke sector is het gebouw zo goed worden aangekondigd.

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

India ‘anti-koloniale’ om zijn economische nadeel: Marc Andreessen in onsamenhangend Twitter rant; LG Pay zal een no show op MWC: Rapport; Singtel krimpt nettowinst met SG $ 16m; Facebook terugtrekt Gratis Basics project in India, Samsung te voorzien de openbare veiligheid netwerk in Zuid-Korea

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om te werken? nu om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen